annsan_s
Ugnsbakad lök med löjrom och Crème fraiche.



Mitt tips till fredagträffen.

En lättlagad förrätt till festbordet. Servera de mjuka lökhalvorna ljumma.




Ingredienser 

4 gula lökar
100 g löjrom
1 dl  Crème fraiche
1 msk  Smör-&rapsolja
dill 

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Skär bort toppen och botten på lökarna och halvera dem. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör-&rapsolja. Baka dem i mitten av ugnen ca 1 tim. Lägg löjrom och crème fraiche på löken. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar.

Matilda Östman - the life of

Varsågod :) Inte sova snart? Ska nog hoppa i sängen snart jag, hur trött som helst.



Godnatt

kramar

matilda

jane

god morgon på dejj,hoppas du sovit gott!!!

Soulsister

Detta är nått min man hade gillat!



kram

Lena

Ha en underbar lördag!



Kram Lena

*tingeling*

God morgon i stugan! Det ser gott ut men jag skulle inte kunna äta detta, tål inte lök. Ha en bra dag :)

Ulla

Ser verkligen gott ut, och är säkert lättlagat.

Är det OK att jag kopierar receptet och lägger i min mat blogg? http://haxansmat.myblogg.se/

Ha de gott

Junitjej

EN sådan fin blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress