Ugnsbakad lök med löjrom och Crème fraiche.
En lättlagad förrätt till festbordet. Servera de mjuka lökhalvorna ljumma.
Ingredienser
4 gula lökar
100 g löjrom
1 dl Crème fraiche
1 msk Smör-&rapsolja
dill
Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Skär bort toppen och botten på lökarna och halvera dem. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör-&rapsolja. Baka dem i mitten av ugnen ca 1 tim. Lägg löjrom och crème fraiche på löken. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar.
Varsågod :) Inte sova snart? Ska nog hoppa i sängen snart jag, hur trött som helst.
Godnatt
kramar
matilda
god morgon på dejj,hoppas du sovit gott!!!
Detta är nått min man hade gillat!
kram
Ha en underbar lördag!
Kram Lena
God morgon i stugan! Det ser gott ut men jag skulle inte kunna äta detta, tål inte lök. Ha en bra dag :)
Ser verkligen gott ut, och är säkert lättlagat.
Är det OK att jag kopierar receptet och lägger i min mat blogg? http://haxansmat.myblogg.se/
Ha de gott
EN sådan fin blogg!