Ischoklad
ca 65 st
Ingredienser
250 g blockchoklad, ljus eller mörk
125 g kokosfett eller
smör
Tillagning
Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.
Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.
Ni får gärna rösta på mig här!
Det kan vi göra. Du har visst massor som redan följer dig.
MMMMMMMM, dags att äta nu när jag har läst detta recept, blev så hungrig.
Svar: Hej!
Aaah, okej, men denna blogg lade jag till på bloglovin i förrgår, så det är bara att prenumera på den.
Ha en bra dag!
*Kramiz
mmm så gott. blir riktigt sugen kram biggan
ha nu en bra kväll. här blir det mat straxt, sen iväg till halmstad kramar biggan
Mmmm, gott!!!
Måste ju göra knäck en dag oxå!!! =))
Sköt om dej, vännen.:thumbup:
Näe, det blir inga ischoklad här, för då hamnar dom i någons mage (säger inte vems....)
Ischoklad har jag slutat göra,men knäck är ett måste.;-)Man brukar få chokladaskar,så det är bara att gotta i sig.:thumbup:
Ha de fint,
kramiz!:-)
Gott, gott! Länge sen jag gjorde ischoklad! Kramiz