Horoskop

Väduren (23 Mars - 22 April)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (23 April - 22 Maj)
Du är praktisk, jordnära och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en envis kommunist.

Tvillingarna (23 Maj - 22 Juni)
Du är intelligent, tänker snabbt och pratar mycket. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.

Kräftan (23 Juni - 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför som du alltid kommer att gå på A-kassa och bara ligga framför Tv:n.

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Jungfrun (23 Augusti - 22 September)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och sitter så mycket på röven att du får hemorrojder. Utvärtes. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.

Vågen (23 September - 22 Oktober)
Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. 90 procent av alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (23 Oktober - 22 November)
Du är värst av alla! Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.

Skytten (23 November - 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk, har många små projekt på gång och kan aldrig sitta still. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon.

Stenbocken (23 December - 22 Januari)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Du vill heller aldrig erkänna att du har fel. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse.

Vattumannen (23 Januari - 18 Februari)
Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.

Fiskarna (19 Februari - 22 Mars)
Du är det sista stjärntecknet i zoodiaken, och inte så konstigt eftersom du är lite efter på alla plan. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid skumma råd åt andra. Du är lat och ointresserad av det mesta, så gå och ställ dig i ett hörn med din fantasivärld!

Själv så är man född i skorpionen. Tyckte inte det stämde
riktigt in på mig. Stämmer det för er då ?


Kommentarer
Postat av: Sophy

hahahahaa dom e så roliga!

2009-02-24 @ 10:36:54
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: LINDA

Tack det samma! Vilket grymt roligt horoskop! Jag är väduren. Vilket tecken är du?

2009-02-24 @ 10:37:48
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Liz!

Det var en bluffvinst! De går ut till företag och privatpersoner att man har vunnit på någon lott i ett annat land och så vill de att man skall uppge sitt kontonummer så att de kan sätta in pengarn. Sedan länsar de kontot för en.Det var därför jag skrev lite sarkastiskt.

2009-02-24 @ 10:38:10
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina
Postat av: LINDA

Såg nu att du är skorpionen. Jag vet inte om det stämmer på mig, tror inte det (absolut INTE, nej nej! så klart). Min sambo däremot är stenbock och det stämmer exakt på honom. Min mamma är vattuman och det stämmer exakt på henne. På alla andra stämmer det in, Men inte på oss, så klart.

2009-02-24 @ 10:41:01
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: *tingeling*

ha ha hallik ja ja... dom känar väll bra kan jag tänka.. :) här har också solen nu kommit fram så det är så härlig idag :) Ha en bra dag :)

2009-02-24 @ 10:52:25
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
Postat av: Veiken

Hahah! asg Jag älskade det här!!! Jag är fisk!! Kram

Postat av: Locklig

hehe, jag är oxe och det stämde väl ganska bra... =)

2009-02-24 @ 11:30:48
URL: http://www.metrobloggen.se/fundersam
Postat av: Soulsister

Tönt som går på A-kassa....o kollar tv hela dagarna...ja just idag hade det varit skönt att vara helhjärtad kräfta :)

Har inte sett på tv på ett lugnt o avslappnat sätt på läääängekram

2009-02-24 @ 13:46:41
URL: http://www.soulsistersdiary.com
Postat av: ulle

Vattuman som gör samma misstag om och om igen och är korkad. Jo det kan nog stämma in på mig ibland ja.

2009-02-24 @ 20:04:02
URL: http://makrames.blogg.se/
Postat av: syren

Mycket stämde men inte allt. kram

2009-02-24 @ 21:55:39
URL: http://www.metrobloggen.se/abc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0