annsan_s
Ischoklad



ca 65 st
 
 
Ingredienser

 250 g blockchoklad, ljus eller mörk
 125 g kokosfett eller
 smör

 
Tillagning

Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.


Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.


Ni får gärna rösta på mig här!

bloggstarts Topplista

vivvi

Det kan vi göra. Du har visst massor som redan följer dig.

Karpstryparn

MMMMMMMM, dags att äta nu när jag har läst detta recept, blev så hungrig.



Svar: Hej!



Aaah, okej, men denna blogg lade jag till på bloglovin i förrgår, så det är bara att prenumera på den.



Ha en bra dag!



*Kramiz

biggan

mmm så gott. blir riktigt sugen kram biggan

biggan

ha nu en bra kväll. här blir det mat straxt, sen iväg till halmstad kramar biggan

Anonym

Mmmm, gott!!!

Måste ju göra knäck en dag oxå!!! =))



Sköt om dej, vännen.:thumbup:

Lotta

Näe, det blir inga ischoklad här, för då hamnar dom i någons mage (säger inte vems....)

Marita

Ischoklad har jag slutat göra,men knäck är ett måste.;-)Man brukar få chokladaskar,så det är bara att gotta i sig.:thumbup:

Ha de fint,

kramiz!:-)

Fenixmona

Gott, gott! Länge sen jag gjorde ischoklad! Kramiz

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress